NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Osvoji telefon na mobilnom tportalu!'

23.08.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Pravila nagradne igre 'Osvoji telefon na mobilnom tportalu!'

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: 08/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 1414887 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I- 460-02/10-01/577
URBROJ: 513-07-21-07/10-2
Zagreb, 19. kolovoz 2010.

PRAVILA NAGRADNE IGRE 'Osvoji telefon na mobilnom tportalu!'
(u daljnjem tekstu: Pravila)

Članak 1.


Priređivač ovim Pravilima uređuje način provođenja nagradne igre pod nazivom 'Osvoji telefon na mobilnom tportalu!' (u daljnjem tekstu: Nagradna igra) u okviru promotivne akcije Internet stranice m.tportal.hr

Članak 2.


Svrha Nagradne igre je promidžba Internet stranice m.tportal.hr Priređivača.

Članak 3.


Nagradna igra ukupno traje od 23. kolovoza do 03.rujna 2010.g. a podijeljenja u dva kruga:

1. krug - od 23. do 27. kolovoza 2010. godine.
2. krug - od 30. kolovoza. do 03. rujna 2010. godine.

Članak 4.


Priređivač će korisnike obavijestiti o Nagradnoj igri putem objave Pravila na internet stranicama www.tportal.hr i na m.tportal.hr

Članak 5.


Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke i pravne osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena Pravila te zadovoljavaju sljedeće uvjete:

-svi koji putem svojih mobilnim uređaja posjete m.tportal.hr u vrijeme Nagradne igre i kliknu na gif banner koji najavljuje Nagradnu igru, te unesu svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobitela i e-mail adresu), te klikom na 'Pošalji' prihvaćaju pravila nagradne igre i ulaze u bubanj (u daljnjem tekstu: Suidonici) za osvajanje dnevne ili glavne nagrade.
- korisnici koji ispune gore navedene uvjete automatski ulaze u bazu Sudionika za izvlačenje nagrade.
- dobitnici se izvlače slučajnim odabirom iz računalne baze Priređivača između Sudionika koji su ispunili uvjete iz ovog članka.

Izvlačenje dobitnika, za oba kruga, za dnevnu nagradu je svaki radni dan, a svi Sudionici koji su u tom tjednu prijavili za Nagradnu igru (osim dobitnika dnevne nagrade) ulaze u izvlačenje za glavnu nagradu.
Svi Sudionici koji su se prijavili u prvom krugu autmatski ulaze i u drugi krug.

Sukladno odredbama ovog članka, korisnici daju suglasnost Priređivaču da koristi i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja Nagradne igre, što uključuje objavu njihovih imena i prezimena u slučaju osvajanja nagrade (na internetskoj stranici m.tportal.hr i www.tportal.hr), kontaktiranje putem e-maila (ili pismeno na adresu navedenu u Zahtjevu) i telefonski o dobivenoj nagradi. Korisnici su suglasni da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač može objaviti njihova imena, prezimena te ih koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Nagradnom igrom ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

U Nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji, te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Nagradne igre kao ni privremeno i trajno isključeni korisnici Priređivača.

Članak 7.


Fond nagrada sastoji se od glavne i dnevnih nagrada.

Glavne nagrade:
• 2 kom. Sony Ericsson X10 čija je jedinična vrijednost 2.716,90 kn

Dnevne nagrade:
•2 kom. Sony Ericsson W395 silver čija je jedinična vrijednost 562,38 kn
•3 kom. Nokia 5130 XPressMusic čija je jedinična vrijednost 475,89 kn
•3 kom. Samsung S3550 čija je jedinična vrijednost 528,31 kn

Ukupni fond nagrada iznosi 9.571,16 kn (bez PDV-a).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 8.


Javno izvlačenje nagrada i objava dobitnika održat će se svaki dan u okviru prvog kruga od 23. do 28. kolovoza 2010. te svaki dan u okviru drugog kruga od 30. kolovoza do 3. rujna 2010.g. u prostorijama Priređivača, na adresi Savska cesta 32, Zagreb uz nadzor tročlane komisije zaposlenika Priređivača.

Članovi komisije su:

1. Mirela Hegediš
2. Goran Ljubojević
3. Tin Bosek

Imena dobitnika biti će objavljena na m.tportal.hr i na Internet stranici www.tportal.hr.

Članak 9.


U slučaju da se u Nagradnu igru uključi manje Sudionika od broja predviđenih nagrada, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je Sudionika sudjelovalo u Nagradnoj igri i ispunilo tražene uvjete za nagradu, a u odnosu na nepodijeljene nagrade Priređivač će postupiti sukladno odredbama važežeg Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Članak 10.

Ime i prezime dobitnika nagrada bit će objavljeno svaki radni dan dok traje Nagradna igra na internetskoj stranici www.tportal.hr i m.tportal.hr Dobitnici nagrade o dobivenoj nagradi bit će također obaviješteni e-mailom ili drugim pisanim putem te telefonski.

Članak 11.


Dobitnici nagrada, koji su ispunili uvjete utvrđene člankom 5. ovih Pravila, nagradu trebaju preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od dana službene objave dobitnika na internetskoj stranici m.tportal.hr i www.tportal.hr
Ukoliko Korisnik nagradu ne preuzme, nagrada se vraća Priređivaču, a dobitnik je dužan sam organizirati preuzimanje. U tom slučaju do isteka roka od 30 (trideset) dana nagrada će ga čekati u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d, Savska cesta 32/6.kat, Zagreb, kontakt broj telefona 01/4913 152, Tportal.
Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade, a Priređivač će postupiti sukladno odredbama važećeg Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Članak 12.


Trenutkom preuzimanja nagrade i potpisom dostavnice o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.


U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Nagradnu igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 14.


Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki Sudionika prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora, utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 15.


Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka Nagradne igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Nagradne igre, Pravila će biti objavljena na internetskoj stranici m.tportal.hr. i na www.tportal.hr .