Tehnologija K800 ILLUMINATED

Nova Logitechova tipkovnica za noćne ptice

  • Autor: G. M.
  • 18.8.2010 13:39:31
  • 18.8.2010 12:13:14

Logitech je predstavio bežičnu tipkovnicu K800 Illuminated s pozadinskom rasvjetom tipaka koja se automatski prilagođava osvjetljenju u prostoriji i gasi kada se ne koristi

Novi model Logitechove tipkovnice ima karakteristike poput ambijentalnog svjetla i detektora pokreta, što omogućava dovoljnu količinu pozadinskog svjetla kada radite na njoj, ali i čuva baterije kada se ne koristi.

Pozadinsko osvjetljenje na tipkovnici Illuminated K800 će se automatski prilagoditi onoj količini svjetla koju senzor detektira u prostoriji. Senzor će također detektirati pokrete ruku korisnika te, ovisno o tome koristi li se trenutno, aktivirat će se ili ugasiti pozadinsko osvjetljenje. Takav način rada će značajno štedjeti baterije nužne za rad bežične tipkovnice, a mogu izdržati do 10 dana bez potrebe za njihovim punjenjem. Tipkovnicu K800 je moguće brzo puniti pomoću mikro USB priključka, a prilikom punjenja može se nastaviti s radom.

Logitech

Logitech Illuminated K800 podržava tehnologije PerfectStroke i Logitech Incurve. PerfectStroke osigurava udobnost i tišinu rada prilikom tipkanja, dok Logitech Incurve omogućuje što lakši prelazak prstiju s tipke na tipku.

Tipkovnica se spaja s računalom univerzalnim bežičnim prijamnikom na kojega se mogu vezati i noviji bežični miševi. K800 stiže u trgovine u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 719 kuna.

www.logitech.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još