tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+11
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+8
Split
+9
Dubrovnik
+10

NOVI RASPORED

Google presložio izgled Gmaila

Najpopularniji besplatni webmail servis doživio je nove promjene koje, osim sitnih kozmetičkih izmjena, uključuju one vezane uz raspored elemenata

Datum objave:
11.8.2010 7:59

Zadnja izmjena:
11.8.2010 9:25

Vezane teme

Googleov Gmail opasno se bliži brojci od 200 milijuna korisnika, a kako bi im pojednostavnio korištenje te ga učinio ugodnijim, Google stalno uvodi neke nove promjene.

U sklopu najnovije promjene korisnicima su Pošta, Kontakti i Zadaci izdvojeni te pomaknuti u lijevi gornji dio sadržaja prozora. Link za stvaranje nove poruke pretvoren je u gumb, a smanjen je i gornji dio prikaza (header) kako bi više prostora ostalo za prikaz liste poruka.

Drastično je promijenjen prikaz kontakata, koji sada više nalikuje na same poruke e-pošte, a u prikazu upravljanja kontaktima od sada rade i tipkovnične kratice.

Većinu spomenutih izmjena tražili su sami korisnici, a Googleov tabor odlučio im je udovoljiti.

www.gmail.com

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr