Tehnologija NAGRADNJAČA

Surfajte Internet Explorerom 8 i osvojite vrijedne nagrade - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 16.8.2010 14:51:32
  • 27.7.2010 9:11:47

Surfanje internetom ponekad zna biti sporo i nepregledno, a da bi se to promijenilo, tportal.hr je svojim čitateljima omogućio lagano i jednostavno surfanje stranicama uz pomoć novog Internet Explorera koji je potpuno prilagođen tportalu! Ali to nije sve što smo pripremili za vas. Naime, najbrži čitatelji koji instaliraju IE8 prilagođen tportalu imat će mogućnost osvojiti vrijedne nagrade. Prvi krug je završio, a drugi upravo započinje! Kako osvojiti nagrade? Saznajte u nastavku

tportal.hr

Sve što morate napraviti jest instalirati novi Internet Explorer 8 te u Web odsječcima (Web Slices) potražiti naslovnicu tportala na kojoj će se nalaziti banner. Klikom na banner otvorit će se prijava koju ćete ispuniti, a najbrži će imati prilike osvojiti uistinu vrijedne nagrade! Na slici ispod možete vidjeti kako izgleda traženi banner.


tportal.hr


Ako već koristite IE8, potrebno je samo instalirati Odsječak (Web Slice) za naslovnicu, a to radite klikom na zelenu ikonicu iznad naslovnih članaka na tportalu (vidi sliku ispod).


tportal.hr


Neke su od osnovnih značajki novog IE8 prilagođeni Okvir za pretraživanje, u kojem možete jednostavno i brzo napraviti pretraživanje tportala ili telefonskog imenika po broju ili imenu, a možete i pretraživati sve lokacije na karti tportala. Također, u omiljenim stranicama (favorites) možete pronaći korisne stranice koje su vam sada nadohvat ruke (Imenik, Oglasnik, Iskrica i mnoge druge).

Samo tportal nudi svojim čitateljima prilagođen preglednik s dodacima koji život znače. Imenik, pretraga portala, najnovije vijesti dolaze direktno u vaš preglednik.

Dobitnici nagrada

1. XBOX 360 Elite

Ivana Zoretić

2. HP Mini 210

Jasna Blagaj

3. Microsoft LifeChat ZX-6000

Dora Pušelj

4. – 10. stolica za plažu

Mirjana Grujić
Kruno Klasiček
Helena Milković
Martin Jakus
Andrijana Dolenec
Maja Šimić
Lovro Novinc

11. – 20. ručnik s jastukom

Stella Kautero
Zvonimir Popovčić
Maja Vukmanić
Igor Graf
Ivana Mikulčić
Zoran Babić
Milena Horvat
Denis Ouzečki
Ana Čulo
Željko Kolenc

21. – 30. Cooler bag


Andrej Broz
Mario Cesarec
Mladen Golub
Marko Meić
Marijo Mačinković
Nataša Balaško
Saša Marijanović
Saša Vrabec
Ana Kralj
Fran Novak

tportal.hr  tportal.hr   tportal.hr


tportal.hr
 
tportal.hr  tportal.hr 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još