Tehnologija KONKURENCIJA

Dell će proizvoditi pametne telefone?

  • Autor: G. M.
  • 30.1.2009 14:31:36
  • 30.1.2009 0:00:00

Informacije o Dellovoj namjeri da u veljači najavi početak razvoja i proizvodnje pametnih telefona preplavile su internetske portale

Nagađanja o Dellovom angažmanu na proizvodnji pametnih telefona postaju sve glasnija i očigledno su utemeljena na informacijama koje su namjerno dostavljene ili su nepažnjom iscurile upravo iz Della. Dodatnu težinu informaciji daje činjenica da su je objavili Teuters i Wall Street Journal. Službeni stav tvrtke jest da neće komentirati glasine. Iskustvo nam pokazuje da je takav komentar uvijek bio uvod u ono o čemu je ta glasina govorila.

Tijekom veljače će se održati GSM World Congress u Barceloni, što se smatra idealnom prilikom da Dell objavi svoju možebitnu namjeru. Pametnih telefona bi trebalo biti više, a informacije kažu da će neki modeli biti bazirani na Googleovom operativnom sustavu Android, a preostali na Windows Mobileu.

Microsoft je službeno najavio da će na GSM kongresu dati važnu objavu vezanu uz platformu Windows Mobile, pa mnogi nagađaju da će se ta objava ticati upravo Dellovih pametnih telefona.

www.dell.com

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još