ZAŠTITA OD PROVALE

Uz T-Com do povoljnijeg IP video nadzora

30.01.2009 u 14:41

Bionic
Reading

Poslovni ste korisnik i imate MAXadsl? Htjeli biste svoju tvrtku i imovinu zaštititi od provala i uništavanja? Htjeli biste zaštititi i svoje zaposlenike? Daljinski upravljati i kontrolirati posao? Ili možda jednostavno želite znati što se događa u uredu i dok niste tamo. U tom slučaju imamo rješenje za vas

Omogućite si neograničen pristup internetu s udaljenih lokacija uz centralizirani nadzor i brzu intervenciju, putem posebne ponude partnera T-Coma za opremu IP nadzora, tvrtke TeleEye.

Proizvodi grupe TeleEye omogućavaju vam vizualni nadzor udaljenih lokacija, s bilo koje druge lokacije i u svako vrijeme na ADSL (broadband) telefonskim, mobilnim, LAN-WAN i 3G mrežama.

Oprema nadzora omogućuje vam visoku kvalitetu video zapisa te udaljeni i lokalni pristup nadzornoj opremi koju odaberete iz ponude.

Oprema tvrtke TeleEye dobitnik je 20 nagrada za inovaciju, kvalitetu i mogućnosti te je u potpunosti usklađena s najvišim svjetskim standardima. Rad TeleEyeove opreme testiran je na MAXadsl-u, a ponuda se sastoji od video servera, video transmitera, video snimača i nadzornih kamera.

Odaberite za svoju tvrtku kvalitetnu opremu za nadzor. U slučaju ugovaranja novog priključka za MAXadsl uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca ili uz produljenje postojećeg ugovora za MAXadsl na 24 mjeseci možete iskoristiti popust od 25 posto na TeleEyeovu opremu za nadzor putem ovlaštenih TeleEyeovih distributera.

Sve detalje o ponudi potražite na www.t-com.hr. Ovu pogodnost možete zatražiti od 31.01.2009.