Tehnologija HAKERSKA ŠALA

Horde zombija poharale Teksas

  • Autor: B. R.
  • 30.1.2009 8:58:28
  • 30.1.2009 6:14:00

Ne znamo za vas, ali mi smo se nekoliko puta do sada upitali što bi bilo najbolje učiniti pojavi li se na Zemlji nekakav nepoznati virus koji će od zaražene pretvoriti u zombije, gladne svježih mozgova nas ostalih. Isto pitanje vrlo vjerojatno tijekom prošlog tjedna postavljali su si stanovnici američkog grada Austina

Teksaški prometni dužnosnici izvještavaju o tome da su nepoznate osobe tijekom noći 19. siječnja na također nepoznat način provalile u računala koja poslužuju uređaje za obavijesti u prometu, smještene na nekoliko raskrižja u Austinu. Unesene napise postavili su s upozorenjima o zombijima – jedno je upozoravalo na klasične zombije 'Caution! Zombies Ahead', dok je drugo isticalo opasnost od napada zombija nacista 'Nazi Zombies! Run!!!'.

Kako izvještava FOXNews iz teksaškog Prometnog ureda, izvijestili su javnost o tome da Teksasu ne prijeti nikakav napad zombija te da se radi isključivo o neslanoj šali nepoznatih osoba.

Shodno događanjima na stranici www.i-hacked.com, osvanula su upute o jednom od načina hakiranja ovih uređaja, no jednako tako upozoravaju da je takav čin ilegalan.

Hakiranje uređaja za ispisivanje obavijesti na američkim cestama nije neka novost, no kada je bezazleno, poput ovog posljednjeg slučaja, uvijek nas uspije nasmijati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još