Tehnologija OD 16. DO 17. RUJNA

Konferencija Combis 2010.

  • Autor: tportal.hr
  • 13.7.2010 13:56:16
  • 13.7.2010 12:47:09

Četvrta konferencija Combis održat će se od 16. do 17. rujna 2010. u Novom Vinodolskom. Na ovogodišnjoj konferenciji (krovne teme 'Istraživanje. Inovacije. ICT.') želi se otići korak dalje, preskočiti uobičajene stereotipe te se snažno fokusirati na pitanje kako pojačati inovativni potencijal. Tim više što se stupanj inovativnosti često povezuje sa stupnjem uporabe ICT-a

Iako su ove godine uvedeni brojni noviteti na konferenciji Combis, od kojih je svakako najočitiji onaj vezan uz lokaciju, ona i dalje ostaje specifična po tome što je namijenjena isključivo krajnjim korisnicima ICT usluga i rješenja, redom uspješnim renomiranim hrvatskim i regionalnim tvrtkama iz područja financija, telekomunikacija, državne uprave te industrije.

Tako će ove godine Combis i Novi Vinodolski ugostiti oko 250 sudionika iz Hrvatske i regije, a oba dana obilježit će višestruke prilike za ugodno druženje tijekom formalnih i neformalnih događanja koja su u pripremi.

Posjetite konferenciju Combis i postanite i dijelom zajednice Combis, osjetite inovativni duh konferencije i registrirajte se već danas, jer inovativnost je pokretač napretka i razvoja!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još