SUPER KAPUT

Ponesite sve svoje gadgete sa sobom

06.07.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Scottevest je poznati proizvođač odjeće sa skrivenim džepovima za sigurno i neupadljivo nošenje gadgeta. Najnoviji proizvod je kaput sa 33 džepa koji će sakriti sve vaše gadgete i još štošta

Filozofija Scottevestovih proizvoda jest nošenje osobnih dragocjenosti na način koji nije očit i vidljiv drugim osobama. Kod većine odjevnih predmeta to doista jest tako, ali s najnovijim kaputom je proizvođač možda malo pretjerao. Kaput ima posebno napravljene džepove za iPod, iPhone, neki drugi pametni telefon, za iPad, fotoaparat, Bluetooth slušalice, memorijske kartice, ključeve, dokumente, naočale i još nekoliko džepova opće namjene u koje se mogu spremiti predmeti za osobnu higijenu, pa čak i rezervna odjeća.

Džepovi u gornjem dijelu kaputa su posebno prilagođeni elektroničkim gadgetima i dokumentima te se čine praktičnim, no oni pri dnu kaputa i velikog kapaciteta uopće ne izgledaju praktično. Optereti li ih se kako Scottevest pokazuje na ilustraciji, nismo baš sigurni hoće li se moći hodati u takvom kaputu, a i neupadljivost će biti zamijenjena privlačenjem pažnje. Zanimljivo je što kaput u ovratniku predviđa i prostor za žice mobilnog telefona ili MP3 playera. Proizvođač tvrdi da kaput neće izgubiti formu čak i kada ga se optereti jer je posebno dizajniran za pravilo raspoređivanje mase. Za sada još nije poznata cijena ovog kaputa jer se radi o sasvim novom proizvodu, ali možete pogledati druge Scottevestove proizvode na adresi navedenoj na dnu teksta.