Tehnologija LOVETRAINER

Do boljeg seksualnog života uz pomoć gadgeta

  • Autor: B. R.
  • 28.1.2009 11:51:02
  • 28.1.2009 11:30:00

Tko zna kako će nam seksualni život u budućnosti izgledati. Hoćemo li se direktno kablom spajati na internet i tako uživati u ljubavnom činu s voljenom osobom ili ćemo možda prakticirati nekakve isključivo mentalne procese koji će nam pak pružati orgazmička iskustva o kakvima danas samo možemo sanjati?

Tvrtka Itami, iza koje stoji Sega Toys, predstavlja neobično rješenje u obliku gadgeta i sistema koji bi partnerima ljubavni akt već sada trebao podići na jednu novu razinu.

Pod nazivom LoveTrainer krije se sistem uređaja sastavljen od audio playera ugrađenog u slušalice te mjerača otkucaja pulsa. Potonji se postavlja na ušnu školjku i mjeri trenutni broj otkucaja srca te shodno tome u slušalice senzualnim glasom emitira određene sugestije za vođenje ljubavi. Što je brži rad srca, to glas paru daje 'uzbudljivije' i 'uzbuđenije' sugestije.

Iskreno, cijela ideja čini nam se naprosto suludom, a činit će se i vama kad poslušate glasovne primjere sistema LoveTrainer na službenim stranicama.

Kako bilo, ako ipak nekoga možda pali da mu tijekom ljubavnog zagrljaja nepoznati robotički ženski glas u uho šapće nježne riječi, navodimo da se LoveTrainer može nabaviti po cijeni od 79,99 dolara.

www.lovetrainer.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još