Tehnologija PROCURILI DOKUMENTI

Apple je znao za probleme prijema na iPhoneu 4

  • Autor: B. R.
  • 30.6.2010 8:58:39
  • 30.6.2010 7:43:12

Kako to obično biva na internetu, vrlo brzo nakon pojavljivanja nekog 'slučaja' osvanu službeni dokumenti koji baš i ne bi trebali biti javni. Takav je i slučaj s Appleovim problemima prijema na iPhoneu 4

Mnogi korisnici koji su imali sreću ugrabiti novi primjerak iPhonea prijavili su probleme s prijemom, kada uređaj drže u ruci na određeni način. Apple negira postojanje takvih problema te korisnicima sugerira da uređaj drže pogrešno. Ipak, na internetu su osvanuli dokumenti koji dokazuju da su u Appleu svjesni tog problema.

Kako je objavljeno na stranici Boy Genius Report, Apple je itekako svjestan problema s prijemom na iPhoneu, a svojim djelatnicima u korisničkoj podršci sugerira kako da postupe prilikom upita korisnika vezanima uz ovaj problem.

Ukratko, korisničkoj podršci sugerira se da korisnike 'uvjere' da je problem s prijemom prisutan na svim uređajima ove vrste bilo kojeg proizvođača, a kada ih se drži na određeni način. Jednako tako sugerira im se da korisnicima predlože da su nabave zaštitno kućište za iPhone 4 koje će u potpunosti otkloniti spomenute probleme, no da ni u kojem slučaju ne obećavaju da će im ga Apple osigurati.

Više o ovom dokumentu pročitajte na ovoj adresi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još