Tehnologija KIDS ON DSP

Replay predstavio prvu aplikaciju za iPhone

  • Autor: tportal.hr
  • 18.6.2010 15:01:01
  • 18.6.2010 14:23:47

Replay je u suradnji s muzičkom mrežom RjDj predstavio svoju prvu aplikaciju za iPhone, pod nazivom Kids on DSP

Aplikacija Kids on DSP korištena je ovom prilikom za ekskluzivno kreaciju dviju melodija za Replay, koje nose naziv 'Replay Atlantis' i 'Replay Speedometer'.
'Replay Atlantis' omogućit će korisniku nevjerojatnu akustičnu senzaciju prekrasnog podmorskog svijeta u kojem vlada bestežinska harmonija kombinirana s dubokim bas linijama.

'Replay Speedometer' za razliku od prošle melodije, slušatelja stavlja u kokpit svemirskog broda. On pritom dobiva dojam da se kroz svemir kreće brzinom svjetlosti, a uz Dopplerov efekt iskrivljeni zvučni semplovi odsvirani preko silovitog drumm 'n' base ritma ni u jednom trenutku neće zvučati isto.

Počevši od 16. lipnja 2010. ova će aplikacija biti dostupna za besplatno skidanje iz Appleovog App Storea, a premijerno će biti predstavljena u sklopu velikog art festivala elektronske glazbe Sónar koji se od 17. do 19. lipnja 2010. održava u Barceloni. Replay će na njemu imati službene kornere opremljene wi-fi uređajima za besplatno skidanje aplikacije, a cijela se priča nakon toga seli na festival Hore u norveški Arendal na kojem je Replay službeni partner već treću godinu zaredom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još