Tehnologija ZA PRAVE FANOVE

Razerovi dodaci za igranje Starcrafta II

  • Autor: G. M.
  • 18.6.2010 11:43:20
  • 18.6.2010 10:34:50

Poznati proizvođač kvalitetnih tipkovnica i miševa je najavio liniju proizvoda inspiriranih nadolazećom igrom Starcarft II

Razer je proizvođač računalne periferije ponajprije poznat po miševima koje izrađuje posebno za igrače, a upravo su igrači najvjerniji kupci i druge periferije ovog proizvođača. Stoga ne čudi da su pripremili liniju proizvoda inspiriranih strategijom u realnom vremenu Starcraft II, nastavkom legendarne igre koja je lansirana prije 12 godina i još uvijek broji ogroman broj obožavatelja i aktivnih igrača.

Razer

Fanovi Starcrafta su napokon dočekali nastavak jedne od najpopularnijih igara svih vremena. Starcraft II će biti izdan u tri dijela, a prvi kreće u prodaju krajem srpnja. Upravo za to se sprema Razer s tipkovnicom Razer Marauder, mišem Razer Spectre i slušalicama za mikrofonom nazvanim Razer Banshee. Dizajn ovih proizvoda je inspiriran Starcraft svemirom.

Razer

Osim dobrog izgleda, Razer nudi i vrhunske performanse poput vremena odziva od jedne milisekunde za tipkovnicu, rezolucije od 5.600 točaka po inču za miša i kvalitetan mikrofon koji se može odvojiti od slušalica kada se ne koristi. Atraktivan dizajn i visoka kvaliteta imaju svoju cijenu, pa su najavljene preporučene cijene od 80 američkih dolara za miša, 120 dolara za tipkovnicu i 120 dolara za slušalice s mikrofonom. Početak prodaje se očekuje zajedno s igrom Starcraft II.

www.razerzone.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još