Tehnologija NOVI HGSPOT

Kupovanje računala uz kavicu

  • Autor: G. M.
  • 17.6.2010 14:37:44
  • 17.6.2010 14:01:02

HGspot je početkom godine predstavio novu strategiju poslovanja te je sada u skladu s tim uredio svoju trgovinu gdje će kupcima pomagati osobni savjetnik dok svi zajedno sjede na piću

HGspot u Novom Zagrebu je preuređen u skladu s novom politikom tvrtke, koja stavlja kvalitetu iskustva kupovine iznad svega. Prvi kat centra opremljen je lounge barom gdje kupci mogu sjesti, naručiti piće i popričati s osobnim savjetnikom o svojoj kupovini. Za vrijeme cijelog procesa kupnje kupac ne mora napustiti lounge bar. Važno je prije kupnje uzeti broj, da bi osobni savjetnici znali kojim redom da usluže kupce. Ukoliko netko poželi prošetati trgovinom i pregledati ponudu, na monitorima postavljenim po cijelom prostoru moći će vidjeti kada je na redu, da zna otići na prvi kat centra.

Goran Maravić

Prodajni centar je opremljen tzv. HOTspotovima, mjestima gdje kupci mogu vidjeti i isprobati zanimljive proizvode iz svijeta elektronike. HGspot je povodom preuređenja svog prodajnog centra i predstavljanja novog načina kupovine pripremio HOTspot s računalom potopljenim u akvarij napunjen mineralnim uljem. Ulje je sasvim prozirno pa djeluje kao da je računalo potopljeno u vodu.

Drugi HOTspotovi u prodajnom centru demonstriraju rad i namjenu Netbooka, omogućavaju kupcima isprobavanje iPada, pojašnjavaju prednosti SSD diskova ili pružaju mogućnost telefoniranja putem Skypea.

Hrvoje Prpić, voditelj upravljačkog tima novog HGspota, je još jednom naglasio da HGspot želi kupcima pružiti jedan posve novi doživljaj kupovanja kroz koji će ga voditi stručno i kompetentno osoblje trgovine.

www.hgspot.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još