17. LIPNJA

Stiže osma Web Strategija

14.06.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Poslovna konferencija Web Strategija 8, pod motom 'Istinom do kupca', održat će se 17. lipnja u kongresnoj dvorani Hypo EXPO centra u Zagrebu

Zašto je bitno sudjelovati na ovoj konferenciji? Zato što je programski odbor ove edukativne konferencije o web trgovini, ali i o web poslovanju općenito, neprestano gledao mnoštvo poduzetnika koji su se okušali u web biznisu, uložili silnu energiju i novac te, nažalost, odustali. Razlog je što su krivo pristupali web biznisu, a kao jedan od glavnih krivaca je poslovni model zasnovan po načelima 'old school ekonomije'. Web Strategija 8, najveća web konferencija po ocijeni nacionalnog TV medija (HRT, e-Hrvatska), dovodi svim posjetiteljima konferencije edukativna predavanja akademskog stručnjaka za web biznis, iskusne poslovne ljude koji godinama zarađuju novac web biznisom, poduzetnike koji koriste investitore za rast svog web biznisa, profesionalce koji znaju kako pametno promovirati web biznis te voditelje uspješnih domaćih web trgovina.

Web Strategija, ovaj sve više poznati projekt organizatora, tvrtke Marketing Odjel, odjeknula je i ovoga puta u mnogim medijima zbog jedinstvenog modela po kojem programski odbor koncipira edukativna predavanja, ali i zbog iskusnih predavača često nagrađivanih od strane publike na dosadašnjim konferencijama. Zbog toga će i kotizacije (ulaznice) uskoro biti - ponovno rasprodane! Preostale su još tri ulaznice, po kasnoj cijeni, a prijaviti se možete ovdje, do prodaje posljednjeg slobodnog mjesta na Web Strategiji.

Osim toga, na konferenciji vas očekuje energičan Business Speed Dating, panel rasprava s Brankom Vujićem, neizvjesna dodjela Zlatnih nagrada Web Strategije najboljim poslovnim modelima u 2010. godini, simulacije trkaćih automobila i Cash Box Bogadura grupe te bogate nagrade, mnoštvo ljudi iz web biznisa, cjelodnevna osvježenja za sve (Ožujsko, Podravka, Pago, Cockta), šarmantne hostese i osiguran ručak.