Tehnologija CRO FIT FEST 2010

Sony Ericsson organizira Vivaz radionicu

  • Autor: B. R.
  • 10.6.2010 14:31:50
  • 10.6.2010 11:58:29

Povodom predstavljanja mobilnog telefona Sony Ericsson Vivaz s HD rezolucijom, Sony Ericsson u subotu i nedjelju, 12. i 13. lipnja, na Jarunu u sklopu Cro Fit Festa 2010. organizira besplatne capoeira i Vivaz video radionice

Capoeira radionice održavaju se na otvorenom od 11, 14 i 17 sati, a vode ih iskusni capoeiristi iz udruge Capoeira Amazonas koji svoje vještine usavršavaju pod paskom iskusnih brazilskih majstora. Polaznici će naučiti što je capoeira i savladati osnovne pokrete.

Video radionice održavaju se s početkom od 11 i 15 sati, a vodi ih Mislav Muretić, diplomirani montažer Akademije dramskih umjetnosti i zaljubljenik u film. Sudionici će ovladati osnovnim vještinama videosnimanja i montaže, a pritom ne trebaju ponijeti ništa od vlastite opreme jer će tijekom radionice koristiti novi Sony Ericsson Vivaz s HD rezolucijom. Autor najboljeg videa na kraju dana osvaja mobilni telefon Sony Ericsson Vivaz.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail SonyEricssonCroatia@gmail.com. Više detalja o radionicama je dostupno na www.facebook.com/SonyEricssonCroatia.

Sva zbivanja na licu mjesta će pratiti ekipa Vivaz TV-a, a reportaža će se moći pogledati na www.youtube.com/SonyEricssonCroatia.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još