LJETNA OPCIJA

Razgovori i poruke korisnicima T-Mobilea za samo 6 lipa

03.06.2010 u 11:53

Bionic
Reading

Inovativna usluga iz T-Mobilea prva je opcija na tržištu koja omogućuje razgovore i slanje poruka, i to po najpovoljnijim uvjetima u Hrvatskoj

T-HT, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, danas je ponudio Ljetnu opciju – jedinstvenu ponudu na tržištu te posebno prilagođenu pojačanoj potrebi komuniciranja u pokretnoj mreži tijekom ljetnih mjeseci.
 
Ljetna opcija nudi najpovoljnije razgovore te SMS i MMS poruke na tržištu po jedinstvenoj cijeni od samo 6 lipa prema T-Mobileovoj mreži. Za 29 kuna mjesečne naknade korisnici imaju na raspolaganju 500 minuta za bezbrižne razgovore, kao i neograničen broj SMS i MMS poruka. Uslugu mogu aktivirati korisnici Simpe, privatni pretplatnici, kao i poslovni korisnici.
 
'T-HT-u su korisnici na prvom mjestu te uvijek nastojimo izaći ususret njihovim potrebama. S obzirom da ljudi ljeti više vremena provode izvan svojih domova te im je stoga i komunikacija u pokretu puno važnija, nudimo im uslugu koja će im osigurati najveću vrijednost za uloženi novac. Iskustvo nam je pokazalo da korisnici ipak ljeti najviše razgovaraju te šalju SMS i MMS poruke, tako da smo oblikovali ponudu s najpovoljnijim cijenama na tržištu upravo tih usluga', rekao je Lordan Kondić, direktor Odjela za upravljanje ponudom i strategiju mobilnih korisnika T-HT-a.
 
Za uključenje Ljetne opcije korisnici samo trebaju poslati besplatnu SMS poruku sa sadržajem A na broj 3636. Aktivacija promotivne usluge Ljetna opcija moguća je do 31. kolovoza.
 
Besplatne minute obračunavaju se nakon plaćene prve minute poziva, a ona se pak naplaćuje po standardnom cjeniku tarife koju korisnik inače koristi. Po istom cjeniku naplaćuju se i pozivi nakon što korisnik potroši svoje besplatne minute. Ponuda se odnosi na komunikaciju unutar T-Mobileove mreže.