Tehnologija LUKSUZNI PRIJENOSNIK

Asus Lamborghini stvarno podsjeća na Lamborghini

  • Autor: S.Š.
  • 2.6.2010 13:02:53
  • 2.6.2010 11:39:04

Acerov prijenosnik Ferrari i Asusov Lamborghini u prethodnim su verzijama podsjećali na automobile koji su im uzor po odabiru boja i logotipu, no najnoviji Asusovi modeli iz serije Lamborghini uistinu podsjećaju na taj automobil. Je li to dobro ili loše, procijenite sami

Dva nova Asusova Lamborghinija predstavljena su na sajmu Computex u Taipeiju: 11,6-inčni VX6 te 15,6 VX7. Odlikuje ih vrlo zanimljiv dizajn: stražnja strana prijenosnika izgleda vrlo slično automobilu Lamborghini kad ga gledamo sa stražnje strane. No uz sve tanke i elegantne prijenosnike koje viđamo u posljednje vrijeme, predvođene MacBookom pro, Asusov Lamborghini doima se poprilično nezgrapno.

Naravno, po hardverskim specifikacijama ova dva prijenosnika spadaju u sam vrh Asusove ponude. Manji VX6 je posebno zanimljiv: pokreće ga Intelov dvojezgreni procesor Atom D525, a tu je i Nvidia Ion2 grafika, USB 3.0 te zvučnici koje potpisuje Bang & Olufsen. Ostali detalji, kao i cijena te dostupnost na tržištu, u ovom su trenutku nepoznati.

www.asus.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još