Tehnologija NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Testirajte najpoželjniji uređaj na svijetu!'

  • Autor: tportal.hr
  • 31.8.2011 14:38:01
  • 2.6.2010 10:53:00

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju tekst na temu 'Što bih prvo učinio/la da imam Mobile Internet tarifu, miniSIM i uređaj za kojim luduje cijeli svijet?'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr), Halida Sarajlić (Marketing, T-Mobile), Tihana Komadina (Marketing, T-Mobile). Dodijeliti će se ukupno tri (3) nagrade.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s tekstom na temu 'Što bih prvo učinio/la da imam Mobile Internet tarifu, miniSIM i uređaj za kojim luduje cijeli svijet?'. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednim tekstom.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 2. - 16. lipnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati. Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 21. lipnja 2010.

4) Nagrade

Nagrada sadrži: aktivaciju pretplatničkog ugovora za tarifu Mobile Internet 6 GB pri čemu HT preuzima trošak mjesečne naknade u razdoblju od 12 mjeseci od dana aktivacije, miniSIM podatkovnu karticu i iPad na testiranje u trajanju od 12 mjeseci od dana preuzimanja nagrade.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje. Maksimalna dužina teksta je 500 znakova zajedno s razmacima.

Tportal.hr može i smije koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (HT d.d.-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još