ACCOMMODATIONSAPP.COM

Lako do stranice vlastitog apartmana na internetu

01.06.2010 u 14:40

Bionic
Reading

Oglašavanje na internetu trebalo bi biti standardni dio promocije bilo kojeg turističkog smještaja, no vlasnici istih to vrlo često zaboravljaju. U hrvatskom web prostoru zaživio je servis koji će vam postaviti stranice vlastitog smještaja u samo nekoliko klikova mišem

Na stranici Accommodationsapp.com omogućeno vam je jednostavno postavljanje stranica vlastitih apartmana, i to bez ikakvog programerskog znanja. Sve što je potrebno učiniti je registrirati se, pribaviti pokoju fotografiju apartmana i okoliša te sve lijepo postaviti na spomenutom servisu.

Servis nudi dva oblika korištenja – osnovnu verziju koja pruža postavljanje vlastite stranice samo s osnovnim informacijama te 'pro' verziju koja omogućuje podosta naprednih mogućnosti, poput korištenja vlastite domene ili videoisječka. Potonja nije besplatna, tako da je za nju potrebno izdvojiti 99 kuna mjesečno.

Bilo kako bilo, pozdravljamo početak rada servisa Accommodationsapp.com koje će definitivno biti od koristi svim vlasnicima apartmana koji ne posjeduju vlastite web stranice.