Tehnologija FACEOKRACIJA

Održana prva Facebook radionica u Hrvatskoj

  • Autor: tportal.hr
  • 21.5.2010 11:33:00
  • 21.5.2010 11:30:19

Na prvoj regionalnoj Facebook konferenciji, Faceokraciji, održanoj jučer u Zagrebu, okupilo se 50-ak sudionika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Predstavnici PR i marketinških odjela, te direktori i zaposlenici brojnih hrvatskih tvrtki sudjelovali su na pet stručnih predavanja o Facebooku

Na radionici se raspravljalo o važnosti Facebooka za poslovanje hrvatskih i regionalnih tvrtki te o načinima izrade uspješnih Facebook strategija.

Sudionici su imali priliku učiti o Facebook aplikacijama, gerilskom marketingu na najvećeoj online društvenoj mreži na svijetu, plaćenom oglašavanju (Facebook ads), a kao najvažniji aspekt istaknuta je važnost kvalitetnog community menadžmenta te interakcije s korisnicima.

Na panelu održanom tijekom konferencije raspravljalo se o budućnosti Facebooka te o problemima s postavkama privatnosti oko kojih se posljednjih dana naveliko rapravlja.

Predavanja su držali poznati domaći stručnjaci za društvene mreže, internet i online komunikaciju: Ivan Brezak Brkan, Nebojša Grbačić, Daniel Kašaj, Mario Frančešević i Luka Sučić.

Program Faceokracija nastavljen je danas - radionicom na temu Facebook profila, grupa i događaja.

www.faceokracija.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još