Tehnologija WWW.SAMSUNG.HR

Samsung konačno progovorio hrvatski

  • Autor: tportal.hr
  • 13.5.2010 17:05:32
  • 13.5.2010 15:22:53

Iako je tvrtka Samsung prisutna na hrvatskom tržištu već dugi niz godina, nije imala službenu stranicu na hrvatskoj domeni. Danas je i to ispravljeno predstavljanjem službene stranice na hrvatskom jeziku, koja se nalazi na adresi www.samsung.hr

Nova stranica, koja je razvijena je u skladu sa Samsungovim internetskim stranicama diljem svijeta, nudi pregled cjelokupnog portfelja s detaljnim informacijama, specifikacijama i fotografijama svih proizvoda iz svih proizvodnih grupa, trenutačno dostupnih u Hrvatskoj. S ciljem jednostavnog pretraživanja, proizvodne grupe dodatno su podijeljene, tako da će korisnici, primjerice, moći pristupiti informacijama o mobilnim telefonima, ovisno o tome za koji su mobilni telefon zainteresirani. Ako je stil najvažnije obilježje, onda korisnici samo trebaju kliknuti na rubriku stil i predstaviti će se svi mobilni telefoni stilski 'osviještena' dizajna. I ostale proizvodne grupe, uz mobilne telefone – TV/audio/video, fotoaparati i kamere, računalna periferija i kućanski aparati – nude iste mogućnosti pretraživanja.

Internetska stranica također nudi informacije o kompaniji poput korporativnog profila koji uključuje informacije o povijesti Samsunga, vrijednostima i filozofiji, kao i informacije o društveno odgovornom poslovanju, upravi i ljudskim resursima. U odjeljku vijesti, posjetitelj će moći pročitati lokalna i globalna Samsungova priopćenja, vezana uz korporativne vijesti kao i vijesti o proizvodima. Novost ove internetske stranice je potpuni sustav korisničkog servisa koji nudi informacije o servisnim mrežama za svaki proizvod, uključujući lokaciju servisa i pozivanje brojeva bez plaćanja telefonske pristojbe.


www.samsung.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još