Tehnologija ČEKAMO APPLEOVU REAKCIJU

Vijetnamci rastavili iPhone 4G

  • Autor: G. M.
  • 12.5.2010 13:12:14
  • 12.5.2010 12:12:30

Vlasnici vijetnamske stranice taoviet.vn su se dokopali jednog primjerka nadolazećeg iPhonea i odmah su ga rastavili da vide kako izgleda iznutra

iPhone 4G koji su dobavili vlasnici stranice Taoviet je gotovo identičan onome izgubljenom u WC-u pivnice u Kaliforniji. Pogled na pozadinu otkriva mnoštvo znakova xxx na mjestu na kojem će vjerojatno biti serijski brojevi komercijalnih primjeraka. Uređaj uopće nema operativni sustav i nemoguće ga je pokrenuti pa su se vrijedni Vijetnamci uhvatili odvijača i rastavili uređaj koliko su mogli bez da ga oštete.

Taoviet

Rastavljeni telefon minimalno je drukčiji od onog kojeg se dokopao Gizmodo, ima tek nekoliko vijaka manje. Iz toga se daje naslutiti da je ovo napredniji pretprodukcijski primjerak. Bijela naljepnica unutar telefona nosi naziv N90. Već neko vrijeme kruže glasine da je to kodno ime procesora koji Apple planira ugrađivati u novi iPhone.

Taoviet

Zanima nas hoće li sada Apple pokušati angažirati neku policijsku agenciju da provali vrata vlasnicima stranice Taoviet i uhiti ih zbog krađe njihova vlasništva.

www.apple.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još