FACEOKRACIJA

Iskoristite Facebook u poslovanju i marketingu

Bionic
Reading

Uz preko milijun Hrvata i Hrvatica na Facebooku, tvrtkama i brendovima prisutnost na društvenim mrežama više nije opcija, već stvarna potreba. Što vodeći brendovi poput Emmezete i Hypo Alpe Adria banke mogu ostvariti na vodećoj društvenoj mreži u Hrvatskoj, ali i svijetu? Vidjet ćemo na Faceokraciji, prvoj hrvatskoj konferenciji i radionici posvećenoj isključivo Facebooku

Kako biste učinkovitije iskoristili Facebook u poslovanju, morate razviti kvalitetnu fan stranicu, a ne samo kampanju preko oglašivačke mreže Facebook Ads. Oglašavanje je važno, ali popularna i posjećena fan stranica dugoročno će vam donijeti više prometa.

Osim toga, fan stranice možete koristiti za promociju pozivanjem članova na posebna događanja ili okupljanja. S obzirom da Facebook uključuje alate za vođenje događaja, organizacija će vam biti utoliko jednostavnija.

S obzirom da vaša tvrtka sigurno ima web stranicu, trebali biste integrirati poziv na Facebook na nju kroz tzv. Like box ili Facebookove social pluginove.

Osim tih, postoji još niz načina na koje vaša tvrtka može iskoristiti Facebook u poslovanju i marketingu. Možete ih otkriti na Faceokraciji 20. i 28. svibnja, prvoj hrvatskoj konferenciji i radionici posvećenoj najpopularnijoj društvenoj mreži u Hrvatskoj i svijetu! Prva radionica je rasprodana, stoga nemojte propustiti drugu, a uz promotivni kod 'tportal12' ostvarujete 20 posto popusta do 15. svibnja!