Tehnologija HR WEB TJEDNA

Virtualni modni kreator

TrendMe.net je nova domaća web stranica koja korisnicima nudi mogućnost da sami poslože svoju idealnu modnu kreaciju. Ideja je zgodna, no realizacija malo kaska

TrendMe.net je zamišljen kao kombinacija klasičnog portala s novostima vezanima za modu i web 2.0 aplikacije koja korisniku, nakon besplatne registracije, omogućuje izradu modne kombinacije od vlastitih fotografija i odjevnih predmeta koji se nude na portalu. Pojednostavnjeno rečeno, oblačenje lutkica na web 2.0 način.

Nažalost, sam portal je prilično smušen i neorganiziran, pa će potencijalnim korisnicima trebati neko vrijeme da shvate što se tu zapravo događa. Sama aplikacija za izradu modnih kreacija je poprilično spora i neprecizna, no uz malo truda i ukusa moguće je izraditi nešto što izgleda pristojno. Ovakve (i znatno bolje) aplikacije već postoje vani, no kod ove je zanimljivo upravo to što radite s odjećom i obućom dostupnom na našem tržištu, pa je sve skupa znatno relevantnije domaćim korisnicima. No, trebalo bi još dosta poraditi na sučelju, dizajnu i samoj aplikaciji da bismo ovoj stranici dali punu preporuku.

www.trendme.net
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još