MMO BASE

Pokrenut portal za ljubitelje MMO igara

30.04.2010 u 16:15

Bionic
Reading

HCL mreža gamerskih portala, na čelu s gaming portalom HCL.hr, danas je dobila svoga novoga člana. Otvoren je portal MMO Base koji će, kao što i samo ime da naslutiti, svakodnevno donositi svježe vijesti iz svijeta MMO igara

Kako su voditelji novoga portala u dobroj vezi s proizvođačima i izdavačima raznih MMO naslova, konstantno dobivaju beta ključeve za nadolazeće igre. To, naravno, znači da će posjetitelji MMO Basea često biti u mogućnosti dobiti besplatni ključ za closed bete raznih naslova MMO žanra.

Dapače, odmah pri pokretanju portala, ekipa s MMO Basea spremila je pravu bombu. Dijeli se čak 1.000 beta keyeva za closed betu nadolazećeg MMO-a Priston Tale 2! Ključ možete dobiti odgovorom na jednostavno pitanje, no za više informacija svakako posjetite Beta Giveaway na MMO Base portalu.


Osim čestih podjela beta ključeva, MMO Base ponudit će svojim posjetiteljima i unikatne video recenzije nadolazećih MMO igara. Naravno, tu su i standardne tekstualne recenzije za rijetke gamere koji više vole čitati nego gledati video. MMO Base također očekuje MMO guildove i klanove otvorenih ruku. Izvještavat će se o njihovom napretku u virtualnom prostoru MMO igara, radit će se intervjui s najuspješnijima i promovirati njihovo igranje kroz detaljni spisak svih takvih organizacija sa područja Ex-Yu. Osim toga, svi guildovi i klanovi koji nemaju svoje mjesto na internetu, putem MMO Base foruma dobiti će podforume s mogućnošću vlastite moderacije.

Otvorenjem MMO Basea, HCL mreža dobila je svog devetog člana, a u planu je i daljnje proširenje mreže u nadi za daljnjim poboljšanjem gaminga u hrvatskoj putem specijaliziranih community portala za razne igre. Cilj je, naravno, stvoriti što više ovakvih kvalitetnih portala koji će gamerima ponuditi nove prilike za malo gamerskog druženja i natjecanja u igrama koje ih najviše zanimaju.
MMO Base portal posjetite na domeni www.mmo-base.com