ZA PROFESIONALCE

Faceokracija vas uči koristiti Facebook

28.04.2010 u 10:17

Bionic
Reading

Faceokracija, prva konferencija i radionica u Hrvatskoj i regiji posvećena isključivo najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu, održat će se 20. i 21. svibnja u Poslovnom centru VMD u Zagrebu

Kako tvrde organizatori, na Facebooku je danas registrirano preko milijun Hrvata, a kad se među njima prolomi loš glas o određenoj tvrtki ili proizvodu, posljedice mogu vrlo konkretno utjecati na prodaju. Stoga je ključno, kažu, da tvrtke budu prisutne na Facebooku te da iskoriste ono što ova društvena mreža nudi na najbolji način, što marketinškim i PR stručnjacima često ne uspijeva.

Na Faceokraciji će predavati iskusni stručnjaci za internetski marketing i poslovanje, poput Ivana Brezaka Brkana i Nebojše Grbačića koji već godinama pomažu tvrtkama kao što su Microsoft Hrvatska i EPH u svladavanju novih i internetskih medija.

Faceokracija je namijenjena profesionalnim korisnicima koji žele učinkovitije iskoristiti Facebook. Sudionici će saznati kako se uopće pojaviti na Facebooku kao tvrtka, odnosno brend i kako promovirati svoje fan stranice na Facebooku. Zašto se ne oglašavati učinkovitije na platformi Facebook Ads kad je već koristite? Zašto ne imati kvalitetnu fan stranicu na Facebooku koju će sami korisnici širiti dalje?

Više o konferenciji i predavačima saznajte na službenoj stranici www.faceokracija.com.