Tehnologija PRAVI GEEK

Digitalno se ubacio u film i zaprosio djevojku

  • Autor: B. R.
  • 23.4.2010 9:50:31
  • 23.4.2010 8:00:44

Svako malo nailazimo na neki inventivan način prosidbe, a posljednji u nizu dolazi nam iz New Yorka gdje je djelatnik Googlea odabranicu svog srca zaprosio preko filmskog platna

Softveraš Corey Goldfeder zaposlenik je Googlea, a svoje znanje odlučio je iskoristiti za inovativan način prosidbe svoje djevojke Andree.

Moramo priznati da se Corey jako potrudio. Organizirao je lažnu retrospektivu filmova Michaela J. Foxa u lokalnoj kinodvorani u Queensu na koju je odveo svoju tada još uvijek djevojku. Film koji su došli pogledati bio je legendarni 'Povratak u budućnost', no pomalo drukčiji od originala.

Naime, Corey je softverski u scenu konverzacije Martyja McFlyja i izumitelja Doc Browna na lice Michaela J. Foxa 'prilijepio' svoje, a završetak konverzacije snimio je posebno za ovu priliku. Okrenuo se prema kameri, tj. prisutnima u dvorani te se obratio 'stvarnom' sebi s uputom da zaprosi Andreu. Kleknuo je i odradio uobičajenu rutinu, a Andrea je očekivano pristala.


Chanoch proposing to Chani from Corey Goldfeder on Vimeo.Prošnja se odigrala tijekom prošloga ljeta, no kao finalisti našli su se na listi 10 najoriginalnijih prošnji u organizaciji jedne američke draguljarnice.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još