PRAVI GEEK

Digitalno se ubacio u film i zaprosio djevojku

23.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Svako malo nailazimo na neki inventivan način prosidbe, a posljednji u nizu dolazi nam iz New Yorka gdje je djelatnik Googlea odabranicu svog srca zaprosio preko filmskog platna

Softveraš Corey Goldfeder zaposlenik je Googlea, a svoje znanje odlučio je iskoristiti za inovativan način prosidbe svoje djevojke Andree.

Moramo priznati da se Corey jako potrudio. Organizirao je lažnu retrospektivu filmova Michaela J. Foxa u lokalnoj kinodvorani u Queensu na koju je odveo svoju tada još uvijek djevojku. Film koji su došli pogledati bio je legendarni 'Povratak u budućnost', no pomalo drukčiji od originala.

Naime, Corey je softverski u scenu konverzacije Martyja McFlyja i izumitelja Doc Browna na lice Michaela J. Foxa 'prilijepio' svoje, a završetak konverzacije snimio je posebno za ovu priliku. Okrenuo se prema kameri, tj. prisutnima u dvorani te se obratio 'stvarnom' sebi s uputom da zaprosi Andreu. Kleknuo je i odradio uobičajenu rutinu, a Andrea je očekivano pristala.

Prošnja se odigrala tijekom prošloga ljeta, no kao finalisti našli su se na listi 10 najoriginalnijih prošnji u organizaciji jedne američke draguljarnice