Tehnologija DIGITALNI ASTRONAUTI

Diskografija Pipsa uskoro na USB memoriji

  • Autor: B. R.
  • 16.4.2010 13:59:02
  • 16.4.2010 10:57:36

Glazbena skupina Pips Chips & Videoclips u svojoj medijskoj prisutnosti često se koristi blagodatima 'novih' tehnologija, tako da izdavanje kompletnog opusa benda na USB memoriji uopće nije iznenađujući potez

Za srijedu, 5. svibnja, zakazan je izlazak 'Diskografije', karijerne sabirnice benda pips Chips & Videoclips na USB memoriji, što je prvi takav poduhvat na našim prostorima.

Memorija, između ostalog, sadrži sve do sada objavljene albume u mp3 formatu, biografiju benda 'Dugi vikend u zemlji čudesa' u pdf-u, EP klapskih obrada autorskih i tuđih pjesama u izvedbi njihove ovozemaljske braće 'Klape bambi' i još mnoga druga iznenađenja. Kao prethodnicu ovog unikatnog projekta najavljuju premijerno i ekskluzivno preslušavanje singla 'Prvi joint u ustima' na Otvorenom radiju u ponedjeljak, 19. travnja točno u 22 sata, a potom i izlazak spota za pjesmu, čiju premijeru očekujemo u Vip music clubu LP sljedeći četvrtak, 22. travnja.

Riječ je o klapskoj izvedbi legendarne pjesme s njihova prvog albuma, za koju je spot animirao i režirao Dalibor Barić, a glavne glumce, fimo figurice jelena-astronauta osmislila je Petra Hudič.

Cijena ovog digitalno glazbenog uratka za sada nam ostaje nepoznanica.


www.pipschipsvideoclips.com/hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još