Tehnologija POPULARNA ZNANOST U POKRETU

MythBustersi eksperimentiraju i na iPhoneu

  • Autor: B. R.
  • 16.4.2010 10:13:22
  • 16.4.2010 7:19:03

Popularna televizijska emisija s Discovery Channela preselila je na iPhone te nedavno predstavljeni iPad. U App Storeu osvanula je službena aplikacija koja sve zanimljive eksperimente prenosi na zaslone ovih uređaja

Tvrtka Phunware predstavila je aplikaciju za iPad i iPhone naziva MythBusters: The Official Discovery Channel App for iPhone and iPod. Kako i sam naziv sugerira, aplikacija donosi pozamašnu količinu materijala popularne televizijske emisije.

MythBusters sadrži raspored emitiranja emisija, opis svake od epizoda, biografije ekipe MythBusters, isječke te potpune dijelove emitiranih emisija. Sve snimke su u HD formatu.

Tvorci aplikacije u nju su ukomponirali i sve elemente društvenih mreža same emisije te njezinih pojedinih sudionika, a korisnici mogu i zaigrati jednu od triju prilagođenih igara vezanih uz MythBusterse, od kojih su sve bazirane na stvarnim eksperimentima provedenima u emisijama.

Za aplikaciju MythBusters: The Official Discovery Channel App for iPhone and iPod potrebno je izdvojiti tri dolara, no za navedenu cijenu korisnici doista dobivaju značajnu količinu sadržaja.

MythBusters: The Official Discovery Channel App for iPhone and iPod
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još