Tehnologija NAGRADNJAČA

Tko je osvojio priručnik za Adobe InDesign CS4

  • Autor: tportal.hr
  • 21.4.2010 14:32:09
  • 14.4.2010 15:49:12

'Adobe InDesign CS4 učionica u knjizi' je knjiga iz najprodavanije edicije praktičnih priručnika i pomoći će vam da upoznate mogućnosti Adobeovih programa na brz i jednostavan način. Tportal.hr ovom prilikom najbržim čitateljima poklanja tri primjerka knjige

'Učionica u knjizi' nudi vam nešto što nijedna druga knjiga, tečaj, priručnik ili udžbenik za Adobe InDesign CS4 ne nude – službeni priručnik iz tvrtke Adobe Systems Incorporated razvijen u suradnji sa stručnjacima za InDesign CS4. Ovaj priručnik za Adobe InDesign CS4 sadrži 14 lekcija i obuhvaća osnove pripreme tiska u programu Adobe InDesign CS4. On pruža bezbrojne trikove i tehnike koji će vam pomoći da postanete produktivniji u korištenju programa.

Prednost ovog priručnika u odnosu na druge je činjenica da su u njegovom pisanju učestvovali stručnjaci koji su radili na razvoju same aplikacije, tako da čitatelji dobivaju najkorisnije informacije iz prve ruke. Uz knjigu se isporučuje i CD na kojem se nalaze radne datoteke potrebne za praćenje vježbi.

'Adobe InDesign CS4 učionica u knjizi' izlazi u nakladi www.knjizara.hr.

Po jedan priručnik osvojili su:

Alen Kuzminski
Tomislav Kozar
Kornelija Borić


Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.


Tportal Hr on Facebook
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još