Tehnologija CROWD: FIGHT CLUB

Marko Rakar predvodi ljubitelje BlackBerryja

  • Autor: tportal.hr
  • 13.4.2010 12:48:47
  • 13.4.2010 12:14:14

Na prvom Fight Clubu, događaju koji će se održati 18. travnja u 18 sati u Teatru Exit u Zagrebu, sukobit će se obožavatelji dva najpoznatija smartphone uređaja današnjice, iPhonea i BlackBerryja. Grupu koja će braniti boje BlackBerryja predstavljat će Marko Rakar, dok će na strani iPhonea stajati Luka Sučić

Iako zvuči kao prava bitka, riječ je ipak samo o raspravi, a svatko se može online prijaviti za sudjelovanje na ovoj stranici. Fight Club će posjetiteljima prikazivati pozitivne i negativne strane zastupljenih tehnologija ili stavova te im dati pogodnost da isprobaju tehnologije ili proizvode o kojima se tom prilikom raspravlja, a trajanje cijelog događaja bit će tri do četiri sata.

Sada su poznati i sudionici prvog Fight Cluba. Kako to živopisno kažu na službenim stranicama CROWD-a, udruge koja stoji iza ovog događaja, BlackBerry SEALove predvodi bloger i komunikacijski savjetnik Marko Rakar, a iPhone panzer diviziju predvodi bloger i urednik stranice Mackorisnik.com, Luka Sučić. Ova će dva informatička stručnjaka pokušati prisutne uvjeriti u kvalitetu svojeg omiljenog uređaja, a ostaje nam vidjeti tko će nakon ove bitke izaći kao pobjednik.

Kratku biografiju Marka Rakara možete pogledati ovdje, a ponešto o Luki Sučiću pronaći ćete na ovoj stranici.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još