NOVA USLUGA TPORTALA

Besplatni mali oglasi na karti Hrvatske

13.04.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Tportal je pokrenuo novu uslugu za svoje korisnike kojom im omogućuje da besplatno postavljaju male oglase na karti Hrvatske te pretražuju nekretnine koje su oglašivači unijeli na karti

Jedna od novijih usluga tportala vezanih za Telefonski imenik, interaktivna karta Hrvatske, sada nudi korisnicima mogućnost postavljanja besplatnih malih oglasa. Usluga je u beta verziji, a možete je pronaći klikom na link 'Karta' pri samom vrhu tportala ako želite pregledavati i pretraživati oglase za nekretnine na karti. Ako pak želite postaviti oglas za nekretninu kliknite na BETA Nekretnine na desnoj strani te stranice.

Ova usluga je posebno zanimljiva (i jedinstvena u Hrvatskoj) po tome što se pretraga odvija samo na karti. Sama pretraga je izrazito jednostavna i sastoji se od navigacije kartom i filtriranja rezultata putem filtera kao što su kuće, zemljišta, stanovi itd. Moguća je i detaljna pretraga, gdje se mogu definirati cjenovni rasponi, broj soba i površine nekretnina.

Unos samih oglasa vrlo je jednostavan. Prvo valja unesti elemente oglasa, kao što su tekst, kontakti, slike, video, e-mail i web stranica. Zatim označite lokaciju na karti gdje se nekretnina nalazi. Još jednom možete provjeriti svoj oglas i snimiti ga, a on će istog dana biti objavljen i vidljiv na karti, a obično je to unutar 15 minuta.

Oglašivači mogu besplatno postavljati neograničeni broj oglasa, a svaki oglas aktivan je tri mjeseca.

Valja spomenuti i to da je karta tportala i telefonskog imenika po mnogočemu najkvalitetnija karta Hrvatske na webu. Tu je detaljan prikaz cesta, korištenje satelitskih i avionskih slika, mogućnost izračuna putanje, te prikaz trenutnog vremena i vremenske prognoze za sedam dana. Također, na njoj su prikazani deseci tisuća različitih POI-a, čime se ne može pohvaliti nijedna druga karta Hrvatske.