Tehnologija AKO NEĆE ONI...

Na Facebooku osvanuo 'dobrovoljni registar branitelja'

  • Autor: S.Š.
  • 9.4.2010 16:53:49
  • 9.4.2010 14:48:08

Otkad je na internetu objavljen registar branitelja Hrvatske, društvene mreže kao što su Twitter i Facebook neprekidno bruje o tom slučaju. Na Facebooku su već deseci grupa (što ozbiljnih, što šaljivih) vezanih uz tu temu, a pokrenut je čak i dobrovoljni registar branitelja

Upišete li u Facebookov pretraživač frazu 'registar branitelja', dobit ćete gomilu grupa i stranica posvećenih toj temi. Neke od njih skupljaju potporu za objavu pravog, potpunog registra, druge se pak sprdaju na tu temu. Jedna, primjerice, tvrdi da je Chuck Norris objavio registar, tko mu što može, pitaju se na grupi.

Jedna od zanimljivijih takvih grupa je i dobrovoljni registar branitelja, grupa kojoj možete pristupiti putem ovog linka. U trenutku pisanja ovog teksta grupa broji tristotinjak članova, a naslovna slika grupe jest braniteljska iskaznica Krunoslava Filipovića, pokretača grupe.

Evo što kaže opis grupe:

Ovo nema smisla, osnujmo dobrovoljni registar. OBJAVIMO SE SAMI, neka nas hapse sve. Ja idem prvi. Imamo zid, slijedite moje podatke na zidu. Molim samo branitelje da ostave svoje podatke, 'branitelje' ne pozivam, oni imaju svoj tajni registar. MOLIM na zid samo podatci o braniteljima, komentare molim u rasprave, a ne na zid. Hvala.

Mnogi su članovi uistinu ostavili svoje podatke, pokazujući da interes za objavu registra - čak i na ovakav način - definitivno postoji i među braniteljima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još