SIN ZA POŽELJETI

Tužio vlastitu majku zbog Facebooka

08.04.2010 u 07:53

Bionic
Reading

Donosimo vam još jednu bizarnu priču koja je svoj zaplet imala na Facebooku. S jedne strane imamo tradicionalno zabrinutu majku, a s druge tinejdžera koji želi da mu se ona prestane petljati u profil na Facebooku

Šesnaestogodišnjak iz Arkansasa toliko je iznerviran majčinim uplitanjem u svoj profil na Facebooku da je odlučio podignuti tužbu protiv nje. Tužit će je zbog maltretiranja jer ne samo da mu je ostavljala sramotne javne poruke, nego mu je 'provalila' u račun, promijenila lozinku te u njegovo ime objavljivala razne statusne poruke.

U svom razgovoru za KATV majka je izjavila da je kap koja je prelila čašu i koja ju je natjerala da nešto poduzme bila 'statusna poruka njenog sina u kojoj je naveo da je bio toliko uzrujan zbog svađe s djevojkom da je vozio kući brzinom od oko 150 kilometara na sat'.

Tužena majka ne živi sa svojim sinom s obzirom da skrbništvo nad njim ima njegova baka, no kako je sama izjavila, izuzetno je zabrinuta za njega i učinit će sve da bi na sudu opravdala svoje postupke na Facebooku.

Prvo ročište zakazano je za 12. svibnja.