Tehnologija VRLO, VRLO JEDNOSTAVAN

MP3 player bez tipaka

  • Autor: G. M.
  • 29.3.2010 18:45:47
  • 29.3.2010 15:49:31

Coby je odlučio podići jednostavnost MP3 playera na novu razinu. Model MP570 na prvi pogled nema nijednu tipku za upravljanje

Cobyjev MP570 MP3 player još uvijek nije u prodaji, a već je privukao pažnju mnogih. Korisnici koji drže do estetike ga hvale zbog jednostavna i oku ugodna dizajna, a oni tehnički nastrojeni su zbunjeni, jer im nije jasno kako ga uopće pokrenuti. Fotografije novog MP3 playera ne pokazuju čak nijednu tipku koja bi poslužila barem za pokretanje i zaustavljanje reprodukcije glazbe. Vjerujemo da će upravo ova zagonetnost podići zanimanje za Cobyjevim novim proizvodom.

Proizvođač navodi da MP570 ima memorijski kapacitet od dva gigabajta flash memorije koja se ne može proširiti memorijskim karticama, reproducira samo MP3 i WMA audio datoteke te ima internu punjivu bateriju dostatnu za tek pet sati reprodukcije. Nimalo revolucionarne specifikacije neće privući pažnju tehnofila pa vjerujemo da Coby računa isključivo na estetski dojam njihova novog MP3 playera. Datum početka prodaje i cijena su još uvijek nepoznati.


www.cobyusa.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još