Tehnologija ONLINE KUPOVINA

Hrvatski građani najzadovoljniji stranicom eBay

  • Autor: B. R.
  • 29.3.2010 10:20:29
  • 29.3.2010 9:55:55

Prvo hrvatsko istraživanje Best Buy Award, na nacionalno reprezentativnom uzorku, pokazuje da hrvatski građani smatraju da im eBay kao internetska trgovina nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj

Zanimljivo je da su hrvatski građani na ovo prvo, prestižno mjesto, pozicionirali web stranicu korporacije koja nema ured u Hrvatskoj niti nudi sadržaj i interakciju s kupcima na hrvatskom jeziku.

S više od 90 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta, danas je eBay međunarodni online trgovački centar u kojem je moguće kupiti i prodati gotovo sve i svašta. Tijekom 2009. godine putem eBaya prodalo se i kupilo roba i usluga u vrijednosti 60 milijardi američkih dolara (oko 2.000 dolara svake sekunde).

Osim samog online trgovačkog centra koji se nalazi na adresi www.ebay.com, korporacija eBay poznata je i po drugim brandovima koje ima u svojem vlasništvu kao što su, primjerice, Skype, PayPal, Craigslist i brojni drugi.

Iza web stranice eBay, prema odabiru hrvatskih korisnika, smjestio se Neckermann (www.neckermann.hr) te Njuškalo (www.njuskalo.hr).

www.ebay.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još