tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+18
Zadar
+18
Split
+20
Dubrovnik
+14

LETAK24

Listajte reklamne letke na internetu

Ljudi se uglavnom mogu podijeliti na dvije kategorije: jedan (veći) dio ne podnosi reklamne letke kojima nam svaki dan zatrpavaju poštanske sandučiće, a drugi ih obožavaju listati i ljubomorno ih čuvaju po ormarićima. Ako se svrstavate u ovu drugu kategoriju, evo pravog servisa za vas

Datum objave:
25.3.2010 9:52

Zadnja izmjena:
25.3.2010 10:20

Letak24.com je servis koji vam omogućuje online pregledavanje tiskanih reklamnih letaka. Ako ste negdje vidjeli kakav zgodan popust ili priliku, a ne možete se više sjetiti gdje, vjerojatno ćete ga na ovom servisu pronaći.

Na stranici se mogu naći leci tvrtki kao što su Bauhaus, Gramat, Konzum, a možete ih pretraživati ili putem tagova ili po trgovini, s tim da se to odnosi samo na nekoliko najvećih tvrtki.

Tu je i još jedna zgodna opcija: karta na kojoj možete pregledati (i filtrirati prema kategorijama) koje se trgovine nalaze u vašoj blizini.

Letak24.com

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr