Tehnologija OVISNICI O FACEBOOKU

Društvene mreže nekima su bolje od seksa

  • Autor: B. R.
  • 18.3.2010 9:01:52
  • 18.3.2010 7:32:14

Da ima korisnika koji se ni u kom trenutku ne odvajaju od svojih online profila, znamo već poodavno, no da ima korisnika koji prekidaju seksualni čin da bi provjerili e-poštu ili pročitali poruku na Facebooku, to stvarno nismo znali

Upravo do ovakvih saznanja došli su u analitičkoj kući Retrevo. Njihov najnoviji izvještaj o navikama korisnika društvenih mreža, osim činjenice da bi 11 posto ispitanika prekinulo seksualni čin da provjeri poruke, pokazuje i neke druge zanimljive podatke.

Gotovo polovina ispitanika provjerava Facebook i Twitter kao posljednju stvar koju čini prije spavanja, a istu proceduru ponavlja čim ujutro otvori oči, a 16 posto ispitanih izjavilo je da su društvene mreže jedini izvor vijesti kojim se informiraju.

Što se pak učestalosti posjeta profilima na društvenim mrežama tiče, 46 posto korisnika društvene mreže posjećuje povremeno, 29 posto jednom dnevno, 15 posto nekoliko puta dnevno, a 11 posto nekoliko puta unutar svakog sata.

Izvještaj naziva Retrevo Gadgetology Report ispitanike je podijelio u dvije skupine, korisnike iznad i ispod dobi od 25 godina, a u cijelosti ga možete pročitati posjetom ovoj adresi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još