Tehnologija PONOVNO U AKCIJI

MySpace se pokušava vratiti na vrh društvenih mreža

  • Autor: B. R.
  • 11.3.2010 9:50:18
  • 11.3.2010 8:46:32

MySpace, jedan od pionira društvenih mreža, debelo kaska za konkurentima. Protekla godina pogotovo nije bila bajna za njegove vlasnike, no nedavne kadrovske promjene dovele su do novih planova, a koji bi ovu društvenu mrežu ponovno trebali pretpostaviti kao vodeću na tržištu

Gubitak korisnika, otpuštanja radnika te promjene u direktorskoj strukturi obilježili su prošlu godinu u taboru MySpacea. Predstavnici ove nekada vodeće društvene mreže, koja trenutno broji oko 100 milijuna korisnika, u nadolazećem periodu planiraju utrostručiti broj registriranih korisnika.

Prema najavama dvaju direktora, Jasona Hirschhorna i Mikea Jonesa, MySpace će tijekom nadolazećih mjeseci doživjeti dodatne kozmetičke i strukturalne promjene s osnovnim fokusom na multimedijske sadržaje, stranice poznatih osoba bit će posebno promijenjene kako bi korisnici na njima mogli saznati veći broj informacija, bit će unaprijeđen kanal posvećen igrama, a dodatno će se poboljšati međusobna sinkronizacija Twittera i MySpacea.

Predstavnici MySpacea nisu definirali u kojem točno periodu očekuju utrostručenje broja korisnika, no sudeći po potezima konkurenata poput Facebooka ili Twittera, pred MySpaceom je golemi posao.

www.myspace.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još