Tehnologija ULTIMATIVNA ZAŠTITA

iPhone u čeličnom kavezu

  • Autor: G. M.
  • 4.3.2010 11:41:29
  • 4.3.2010 11:04:46

Bryan Glasgow je zaključio da njegov iPhone nije dovoljno siguran u silikonskom ili plastičnom zaštitnom kućištu pa je napravio čelično, a spreman ga je prodati svakome tko dijeli njegovo mišljenje

Bryan Glasgow iz Portlanda proizvodi vjerojatno najčvršće kućište za iPhone koje trenutno možete kupiti - izrađeno je od nehrđajućeg čelika i ima silikonski umetak s unutarnje strane da bolje obuhvati mobilni telefon te da ga ne ogrebe. Glasgow je dobro pazio na to da materijal ne omete komunikacijske mogućnosti telefona, zato su otvori koje vidite na kućištu napravljeni da bi kroz njih neometano prolazio signal, a ne zato da telefon izgleda kao da je ispao iz 'Matrixa' – izgled je samo bonus.

Pokrov za ekran je preklopan i pomiče se kada trebate koristiti telefon, no moguće je javiti se na poziv i pričati s pokrovom na ekranu. Glasgow nudi i mogućnost graviranja ili izradu istog kućišta od aluminija. U baznoj konfiguraciji od čelika kućište košta 95 američkih dolara, a ista je cijena i za verziju od aluminija, ali nije precizirano koliko iznosi graviranje.

www.ryanglasgow.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još