Tehnologija HS60, TM60 i SD60

Do HD videa uz nove Panasonicove kamkordere

  • Autor: G. M.
  • 18.2.2010 15:19:07
  • 18.2.2010 14:08:16

Panasonic je najavio tri nove HD kamere koje će se vrlo skoro početi prodavati na hrvatskom tržištu. Radi se o modelima HS60, TM60 i SD60

Tri najavljene Panasonicove kamere uglavnom dijele specifikacije snimanja videozapisa, a razlikuju se u načinu njegove pohrane. Među zajednička svojstva prvenstveno spada razlučivost snimanja videa od 1920 x 1080 piksela, funkcije Face Recognition i Mega O.I.S. te objektiv čiji optički raspon počinje na 35,7 mm i omogućava 35x zum. Face Recognition automatski fokusira snimku na licima snimanih ljudi, a MEGA O.I.S. anulira podrhtavanje izazvano držanjem kamere u rukama.

Panasonic

Kamere posjeduju i Panasonicove tehnologije za poboljšanje kvalitete slike kao što su Intelligent Scene Selector, Intelligent Resolution i Intelligent Contrast Control, ali i tehnologije za poboljšanje kvalitete zvuka poput Wind Noise Canceller i Wind Cut – obje namijenjene poništavanju buke vjetra pri snimanju na otvorenim prostorima.

Panasonic

Panasonic HS60 snima video na tvrdi disk kapaciteta 120 GB i na SDXC, SDHC ili SD memorijske kartice. Model TM60 s dvostrukom memorijom snima u internu memoriju kapaciteta 16 GB i na SDXC, SDHC ili SD memorijske kartice, a model SD60 na SDXC, SDHC ili SD memorijske kartice. Sve tri kamere stići će u prodaju tijekom ožujka po još nepoznatoj cijeni.

www.panasonic.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još