WEB::STRATEGIJA

Koje sve trikove web developer treba znati?

17.02.2010 u 12:04

Bionic
Reading

Podsjećamo vas da je permanentna edukacija poželjna u svim profesijama, a pogotovo u računalnim, jer je svijet tehnologije nezaustavan u svome razvoju. Pokažite kako pazite na svoju aktualnost, nadopunite znanja i vještine te proširite poslovnu mrežu i mrežu kontakata među ljudima koji razumiju o čemu govorite. Dođite i saznajte što se događa među web developerima, čime se tko bavi, na koje probleme nailaze i kako ih rješavaju

Predavanja koja donosi konferencija Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh 18. ožujka u zagrebačkom Hypo EXPO centru su zaista najaktualnije teme i vrhunska prilika u regiji za update nekoliko područja web developmenta u samo jednom potezu.

Koja bi vas predavanja mogla zanimati?


Predstavit ćemo vam neka od predavanja koja možete poslušati.

Kroz predavanje 'Poslovnjaci sa šiltericama', Igor Vuksanović iz CPP online knjigovodstva otkriva u kojem smjeru se razvijaju današnje poslovne aplikacije te što poslovni korisnici od vas očekuju, a da to ni ne znate.

Na koji je način najbolje zaštititi i komercijalizirati softver koji ste razvili u vašoj tvrtki ispričat će poznati pravnik Mladen Vukmir. Saznat ćete i što donosi cloud computing. Predavanje će vas provesti kroz tehnologije Amazona, Googlea i Microsofta. Ratko Mutavdžić, regionalno poznat glavni Microsoftov tehnički savjetnik, spreman je za baš sva pitanja iz publike. Iskoristite priliku.

Saša Šarunić iz tvrtke Pet minuta ispričat će kako koristiti source control, issue tracking i kako napraviti dobar project managment i nešto manje omiljen document management, a sve o dječjim bolestima razvoja web aplikacija za mobitele ispričat će Stjepan Zlodi

Vlatko Košturjak, savjetnik za informacijsku sigurnost za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike, educirat će vas o najčešćim sigurnosnim greškama koje čine razvijatelji weba, dok će MySQL trikove pokazati Gordan Orlić, prvi certificirani Zend PHP i MySQL developer u Hrvatskoj.

Ruby on Rails koristi MVC, PHP ima CakePHP, Zend i još mnoge MVC frameworke. Kroz arhitekturu će vas provesti Hrvoje Hudoletnjak, softverski inženjer u firmi Novatec d.o.o.

'Web::Strategija je u Hrvatskoj trenutno jedina relevantna konferencija o web tehnologijama i oglašavanju i usko vezanom tematikom privlači sve one koji imaju interes u ovoj domeni - od profesionalaca do onih koji u internetu vide mogućnost širenja svog poslovnog utjecaja', rekao je Davor Blaguški iz tvrtke Virtus dizajn, stoga se brzo prijavite ovdje za sudjelovanje!

Jedna od novosti ovogodišnje Web::Strategije 7 je i postavljanje inovativnog Twitter Walla – jedinstvenog mjesta na kojem će posjetitelji moći uživo pratiti #ws7 oznaku na Twitteru. Postavljanje nove generacije Twitter Walla omogućio je FatDUX Zagreb – tim mladih i inovativnih web dizajnera, user i service experience profesionalaca čija je misija izgradnja cjelovitih korisničkih iskustava za desktop, web i mobilne uređaje.

Svi sudionici ostvaruju i velike popuste dan kasnije - 19. ožujka na tečajeve u sklopu projekta Web::Edukacija, a to su: SEO (Search Engine Optimization) seminar, SEO programer, Google Analytics seminar i drugi.

Sedma Web::Strategija će se održati pod srebrnim pokroviteljstvom CPP - OnLine knjigovodstva, zatim Microsofta, tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn i pod brončanim pokroviteljstvom online oglasne agencije Httpool

Medijski konferenciju prate i renomirani mediji - Večernji list i Večernji.hr, 24sata.hr, tportal.hr, Monitor.hr, VIDI, Net.hr, Banka, Poslovni dnevnik, Poslovni.hr, BIZdirekt, Kapital Network TV te Etarget mreža za kontekstualno oglašavanje. Organizacijsku pomoć pružit će partneri: Timgraf media, FatDUX, Escape, Hypo EXPO XXI, Imperito, Ožujsko pivo, Komponenta, Stimulans i Web User Group.

Službeno vozilo konferencije osigurava HM rent-a-car

Naučite kako primijeniti iskustva predavača za poboljšanje vašeg poslovanja jer ako nećete vi, vaša konkurencija će doći na Web::Strategiju 7. Osim znanja, svi sudionici Web::Strategije imat će mogućnost tri besplatna mjeseca korištenja online poslovnog sustava CPP - OnLine knjigovodstva, stoga je razloga za dolazak zaista puno.

Prijavite se odmah i vidimo se!