Tehnologija 20 NAJBOLJIH

Odabrani startupovi za Mini SeedCamp Zagreb

  • Autor: tportal.hr
  • 9.2.2010 10:56:14
  • 9.2.2010 9:51:22

Organizacijski odbor događaja pod nazivom Mini SeedCamp Zagreb je odabrao 20 startupova koji će predstaviti svoja rješenja potencijalnim investitorima i mentorima

Mini SeedCamp je jednodnevno okupljanje mladih firmi koje će potencijalnim investitorima i mentorima predstaviti svoja rješenja te se boriti za ulaznicu za londonski SeedCamp Week, gdje će se natjecati za investiciju od 50.000 eura. Zagrebački Mini SeedCamp je jedan od osam regionalnih ovogodišnjih Mini SeedCampova i okupit će neke od najperspektivnijih mladih tvrtki iz ovog dijela Europe, a i šire. Budući da natječaj nije bio prostorno ograničen, na ovaj Mini SeedCamp su pristigle prijave iz svih krajeva Europe te iz Pakistana i Indije.

Za sudjelovanje je odabrano sljedećih 20 tvrtki:

AdCaptcher iz Bukurešta
Albia iz Sarajeva
Clover Studio iz Zagreba
CO2cut iz Zagreba
Digital Distribution Press iz Bukurešta
Flowr iz Ptuja
GaMiTech iz Bukurešta
Garmz iz Beča
Kubu Stream iz Bukurešta
Mojnogomet iz Zagreba
Ninth Prime Technologies iz Bukurešta
GIS Cloud iz Zagreba
Physio Software iz Pariza
Play.FM iz Beča
Primabit iz Zagreba
• R3 iz Maribora
SalePod.NET iz Zagreba
Talentoncampus iz New Delphija i Cardiffa
TB Soft iz Sofije
Visionect iz Ljubljane

Primjetan je veliki broj startupova iz Zagreba i Bukurešta, dva startupa iz Beča te po jedan startup iz Pariza i daleke Indije, a sudjelovat će tri startupa iz Slovenije te po jedan iz BiH te Bugarske.

Zagrebački Mini SeedCamp će se održati u četvrtak, 11. veljače, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, a jedan od organizatora je i Zagrebačka tvrtka Pet minuta, koja je sa svojim servisom ShoutEm prošle godine pobijedila na Mini SeedCampu u Ljubljani te zaradila ulaznicu za londonski SeedCamp Week.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još