NOVO RUHO

Napokon redizajnirane stranice Radija 101

01.02.2010 u 10:19

Bionic
Reading

U političke, financijske, kadrovske i slične probleme legende zagrebačkog radijskog prostora nećemo ulaziti, no redizajn definitivno moramo spomenuti. Iako zasad u beta verziji, nove stranice Radija 101 definitivno su oku ugodne

Kako sami administratori stranice ističu, u taboru Radija 101 odlučilo se, usprkos svim problemima, 'puno ozbiljnije shvatiti internetsko ukazanje ovog medija'. Korak prema tome nove su web stranice.

Stranice zasad još uvijek nose oznaku 'beta', čime postaje jasno da posao još uvijek nije dovršen. Sav sadržaj razvrstan je po kategorijama/rubrikama poput Vijesti, Glazba, Kultura i sličnima, a s obzirom na osnovnu djelatnost Radija 101, sasvim je logično jedna od grupa sadržaja rezervirana za Podcast. Unutar nje možete poslušati neke od emisija ovog radija. Zasad ih je objavljeno tek sedam, no vjerujemo da će se u budućnosti sadržaj definitivno povećati.

Definitivno pohvaljujemo i postojanje službenog bloga Radija 101 jer je ovo jedan od oblika korporativne komunikacije koji definitivno nedostaje domaćim kompanijama.

Korisnici koji se odluče registrirati mogu sudjelovati u komentiranju članaka, glasanju na top listama i sličnim aktivnostima.

Odgovorna za nove stranice Radija 101 je ekipa tvrtke Proximity Zagreb