Tehnologija LG POP

Stigao touchscreen mobitel prihvatljive cijene

  • Autor: B. R.
  • 28.1.2010 9:53:59
  • 28.1.2010 9:04:05

LG Electronics objavio je da je LG POP (LG GD510), novi kompaktni mobilni telefon sa zaslonom osjetljivim na dodir, od danas dostupan na hrvatskom tržištu. Ovaj mobitel namijenjen je ponajprije korisnicima koji traže jednostavnost upravljanja, optimalan broj funkcija te elegantan dizajn, a mogu ga potražiti u T-Centrima po cijeni već od 298 kuna u tarifi i150

LG POP sadrži WVGA zaslon od tri inča u potpunosti osjetljiv na dodir omeđen izrazito uskim okvirom, čime se stvara dojam neprekinute staklene plohe. Elegantnom izgledu pridonosi i to što LG POP ima tek jednu tipku (Home Key) za pristup jednostavnom korisničkom sučelju te uspostavu ili prekid poziva.

Novi LG POP sadrži brojne multimedijalne funkcije i aplikacije. Tu su tako kamera od tri megapiksela, mogućnost snimanja video zapisa, MP3 i video player te FM radio. Zahvaljujući podršci za MicroSD memorijske kartice kapaciteta do osam GB, na LG POP se može pohraniti do 200 mp3 pjesama ili 10 filmova. Uređajem se može surfati internetom, ali i izravno pristupati popularnim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera ili MySpacea.

LG POP je i ekološki mobitel s brojnim značajkama kojima se smanjuje potrošnja energije te pridonosi očuvanju okoliša. Kao dodatna oprema dostupan je poseban poklopac baterije s ugrađenim solarnim ćelijama. Solarno punjenje, bez tradicionalnog punjača, u trajanju od 11 minuta za sunčana, odnosno 24 minute za oblačna vremena osigurava otprilike tri minute razgovora. Uređaj je napravljen od neškodljivih materijala, upakiran u reciklirani papir, a za tisak se koristi boja na bazi soje.

'Neograničena sloboda i zabava te optimalna funkcionalnost dolaze u jednostavnom i kompaktnom obliku' − ukratko je LG POP opisala Silvija Ožvald, voditeljica marketinga mobilnih uređaja LG Electronicsa u Hrvatskoj. Ujedno je dodala da će se u veljači na vikend-promocijama posjetitelji svih većih T-centara moći uživo u to uvjeriti, ali i osvojiti ovaj novi mobilni uređaj u nagradnim igrama.

www.t-mobile.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još