AERODROM HONG KONG

Zaigrajte PlayStation 3 dok čekate zrakoplov

27.01.2010 u 11:56

Bionic
Reading

Poznato je da putnici znaju i po nekoliko sati zaglaviti na aerodromima diljem svijeta, što zna biti prilično frustrirajuće. Umjesto da besciljno lutaju hodnicima, hongkonški aerodrom nudi im da zaigraju neki od popularnih igraćih naslova na PlayStationu 3

Međunarodni aerodrom Hong Kong udružio se s proizvođačem potrošačke elektronike Sonyjem, a sve kako bi posjetiteljima svog zrakoplovnog terminala prilikom kašnjenja letova pružio barem malo zabave. Dvije kompanije dogovorile su instalaciju čak 14 igraćih konzola PlayStation 3 na terminalu na aerodromu Hong Kong.

Na 14 različitih lokacija posjetitelji će moći kratiti vrijeme čekajući na svoje letove, a pritom će moći zaigrati igre kao što su Final Fantasy XIII, James Cameron’s Avatar: The Game, Uncharted 2: Among Thieves, Assassin’s Creed 2 te mnoge druge.

Međunarodni aerodrom Hong Kong spada među terminale s najvećim godišnjim brojem putnika, a tijekom 2009. na njemu su prosječno provodili oko četiri sata, što je i razlog zbog kojeg su se aerodromske vlasti odlučile na ovakav korak.