Tehnologija JEDNOSTAVNO NA DRUŠTVENE MREŽE

Uskoro nam dolazi Sony Ericsson Vivaz

  • Autor: tportal.hr
  • 21.1.2010 15:15:58
  • 21.1.2010 12:04:35

Sony Ericsson Vivaz, najavljen danas, slijedi model Xperia X10 koji je najavljen u studenom 2009. i drugi je telefon u novoj obitelji telefona za komunikaciju i zabavu, koji dolaze na tržište u prvoj polovici 2010. godine

Sony Ericsson Vivaz uz HD video visoke kvalitete komunikaciju zaista pretvara u zabavu. Uz pomoć najnovijih mogućnosti za snimanje i razmjenu videomaterijala, korisnici mogu zabilježiti i podijeliti svoje najbolje doživljaje.

Otvorena platforma korisnicima također omogućava da personaliziraju svoje iskustvo zabave preuzimajući odlične aplikacije putem PlayNow servisa i Symbian Developer Communityja.

'Sadržaji koje kreiraju sami korisnici, pogotovo video, preplavljuju web', izjavio je Lennard Hoornik, direktor marketinga, Sony Ericsson: 'Napravivši Sony Ericsson Vivaz, izradili smo mobilni telefon kojim je lako uhvatiti život u vidu videozapisa visoke kvalitete i postaviti ga na web da bismo ga podijelili s cijelim svijetom. Sony Ericsson Vivaz nudi ljepotu izvana i iznutra s otvorenim i intuitivnim korisničkim iskustvom, omogućavajući korisnicima da snimaju, gledaju i podijele svoje životne trenutke i spontanost u HD kvaliteti.'

Sony Ericsson Vivaz utjelovljuje novu filozofiju dizajna - ’ergonomski oblik' - koja je prvi puta predstavljena na modelu Xperia X10 i ubuduće će postati obilježje portfolija Sony Ericsson telefona.

Novi Sony Ericsson Vivaz omogućuje snimanje HD video zapisa, 'društveno umrežavanje', tj. jednostavan pristup društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera, sadrži fotoaparat sa 8,1 megapiksela i s tehnologijama prepoznavanja lica i osmijeha te Sony Ericsson Media Player.

Sony Ericsson Vivaz podržava UMTS HSPA 900/2100 i GSM GPRS/EDGE 850/900/1.800/1.900, UMTS HSPA 850/1.900/2.100 i EDGE 850/900/1.800/1.900.

Uređaj će biti dostupan na odabranim tržištima od prvog tromjesečja u Mjesečevo srebrnoj (Moon Silver), svemirski crnoj (Cosmic Black), galaktički plavoj (Galaxy Blue) i Venera crvenoj (Venus Ruby) boji.

blogs.sonyericsson.com/products
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još