Tehnologija DCM713

Philipsov mikro glazbeni sustav voli povezivanje s iPhoneom

  • Autor: tportal.hr
  • 21.1.2010 15:15:58
  • 21.1.2010 11:26:57

Novi Philipsov glazbeni sustav DCM713 izuzetno je jednostavan za korištenje, a izrađen od kvalitetnih materijala. Prateći trendove, kompanija je u sustav ugradila mogućnost povezivanja iPoda ili iPhonea

Visoka kvaliteta zvuka osigurana je odličnim zvučnicima s kupolnim visokotoncem koji reproduciraju čist, jasan i prirodan zvuk bez smetnji. Kako bi zvuk bio ujednačen, glazbeni sustav koristi regulator visokih i niskih tonova što kontrolira njihovu razinu te ih automatski poboljšava. Regulatorom tonova moguće je i ručno upravljati te odrediti postavke prema željama.

Uz pomoć priključka iPod/iPhone, moguće je preslušavati glazbu direktno s iPoda ili s iPhonea te istovremeno puniti bateriju uređaja. Jednostavan prijenos glazbe i njeno preslušavanje osigurano je i USB priključkom koji omogućuje brzo povezivanje s prijenosnim memorijama. Zahvaljujući dodatnim priključcima, ovaj sustav pruža potpunu slobodu u spremanju i preslušavanju glazbe.

Crnog dizajna i s aluminijskim detaljima, novi Philipsov mikro glazbeni sustav DCM713 može se kupiti po cijeni od 1.799 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još