Tehnologija NATJEČAJU ZA WEB DEVELOPERE

Web::Strategija 7 - 'Dobri developerski duh'

  • Autor: tportal.hr
  • 18.1.2010 15:46:35
  • 18.1.2010 14:43:12

Otvoren je natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije koji će završiti svečanom dodjelom nagrada na sedmoj konferenciji o web developmentu – Web::Strategija 7 – 'Dobri developerski duh'. Prijave za natječaj su otvorene do 3. ožujka 2010, a dodjela nagrada na konferenciji će se održati 18. ožujka 2010. u Zagrebu

Prva kategorija, Web upotrebljivost 2010, vrednovat će uspješnost izvedbe upotrebljivosti nominiranih web stranica. Nagrada će se dodjeljivati izvođačima web stranica (web developerima), a ne vlasnicima web stranica (naručiteljima izrade web stranica), kako je to slučaj kod drugih nagrada koje se dodjeljuju u regiji.

Druga kategorija, Web inovativnost 2010, vrednovat će inovativnost rješenja za web s naglaskom na tehnički aspekt ideje. Pritom neće biti presudna dokazana komercijalna isplativost rješenja, već inovativnost same ideje i njezino ostvarenje.

Ujedno pozivamo i sve web developere, one koji ih traže i one koji to žele postati, na jedinstvenu edukaciju i druženje na spomenutoj regionalnoj Web::Strategiji koja će se, kao i svaki puta, održati pod jakim medijskim pokroviteljstvom najistaknutijih regionalnih internetskih medija te u kojoj će sudjelovati istaknuta regionalna imena profesionalaca za web development.

Ulaznica za konferenciju do 1. veljače 2010. iznosi samo 750 kuna + PDV. Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije http://www.webstrategija.com/07/prijava.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još